Over ons

PractiZorg is medio 2016 opgericht door Martijn van Driel, vanuit de visie dat de hulp aan cliënten met een acute hulpbehoefte kan en moet verbeteren. Van Driel werkt sinds 1998 in de letselschadebranche, waarvan twaalf jaar voor slachtofferorganisaties.

Robin Britstra Fotografie

Martijn van Driel

“In mijn gesprekken met mensen die de nasleep van een ongeval hebben meegemaakt, hoor ik vaak dat de nood het hoogst is in de dagen en weken na het ongeval. Dan dreigt er chaos en ontwrichting te ontstaan in het gezin, omdat de dingen die voorheen heel normaal leken, zoals het huishouden, niet meer goed kunnen functioneren vanwege het letsel. Daaruit maak ik op dat er behoefte is aan een vorm van dienstverlening die specifiek daarop is gericht. In andere landen, bijvoorbeeld Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, wordt dat al met succes aangeboden. PractiZorg heeft een aanbod dat zich kenmerkt door een goede balans tussen kwaliteit en efficiency.” PractiZorg werkt nauw samen met aanbieders van huishoudelijke hulp, thuiszorg, hulpmiddelen en vervoer.

Bij ons bureau werken momenteel vier mensen. PractiZorg is gevestigd in Zutphen, maar bevindt zich vanwege uitstekende telefonische en digitale bereikbaarheid altijd om de hoek.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Volg ons ook via Twitter.com/PractiZorg.

Print Friendly, PDF & Email